MidtDykk har sluttet med kurs i apparatdykking. Vi fortsetter med emnekurs og fridykkerkurs.
Kontakt våre samarbeidspartnere for utdanning i apparatdykking.

MidtDykk har innledet et smarbeid med 2 dyktige apparat instruktører.

For kurs i Trondheim har vi Monica Dybvik som er selvstendig næringdrivende med egen dykkerskole. Hun underviser i CMAS.

Hun kan kontaktes på e-post: monicadybvik@gmail.com

For kurs på Hitra og Frøya har vi Theo den Hartog som har skolen Frøy Dykk. Han underviser i Padi.

Han kan kontaktes på e-post: experience@froydykk.no

og på Facebook.

 

Det er også mulig å ta et apparatdykkerkurs i utlandet.

Teorien tar du hjemme som e-learning og praksisen på feriestedet.

Scuba Schools Internaional og Padi har samarbeid med dykkersenter i hele verden.

Finn et dykkersenter på ditt feriested og kontakt de for å få tilgang til e-learnig og avtale om praksis.

NB: Har du tatt kurs i utlandet og ønsker å dykke med tørrdrakt i Norge, så må du ta et tørrdrakt kurs hos en dykkerskole.

Velger du å dykke med våtdrakt i Norge, så er det ikke behov for ekstra kurs.

.

NAUI NITROX KURS

Nitrox er det naturlige valget for alle. Kurset for de som vil bruke nitrox til sportsdykking. Teori gjennomføres som e-learning. 
Praksis og teoriprøve i buitkken.

Pris: 2.250,- inkludert sertifisering.

NAUI U.W Imaging

Vårt undervannsmiljø presenterer dykkere for scener med fantastisk skjønnhet , ville og utrolige skapninger som forbløffer og fascinerer. Hvordan kan du huske hver enkelt med mindre du tar dem med tilbake gjennom fotografering?  Meld deg på et NAUI undervannsfotograf kurs i dag å ta med deg hjem mer enn bare sjøhistorier for å dele med venner og familie!  På NAUI Underwater Photographer-kurset vil du bli undervist i ferdighetene, teknikkene og triksene til undervannsfotografering, inkludert belysning, bruk av fotografisk utstyr, det grunnleggende innen fotografering, teknikker under kameraet og fotoproblemer under vann.

Kurspris kr. 2.900,- inkl. sertifisering. Maks 4 elever.

NAUI U.W. Naturalist

Kurs i marinbiologi: Lurer du på hva mange av tingene du ser på dykket ditt er? Har du lyst til å lære mer om livet i havet? Kanskje oppdage ennå flere av de små organismene vi kan se?
Har du aldri sett en nakensnegl? Da er det på tide på være med på marinbiologikurs. Kurset består av teori og 2 dykk.
Dette kurset gir deg bedre kunnskap om livet i havet og du vil på hvert dykk etter kurset se livet under vann med nye øyne !

Kurspris kr. 2.500,- inkl. sertifisering. Maks 8 elever.

NAUI U.W. Archaeologist

Kvalifiserte dykkere er avgjørende for å samle og registrere arkeologiske data om nedsenkede kulturressurser og ofte utføre uvurderlig frivillig hjelp til akkrediterte arkeologer ved å hjelpe til under feltarbeid. På Underwater Archaeologist-kurset vil du lære spesifikke ferdigheter og kunnskaper som er nyttige for vrakdykkingaktiviteter og gir økt glede når du besøker nedsenkede kulturressurser. Du får den grunnleggende informasjonen og ferdighetene som brukes i arkeologisk tolkning av vrak og andre steder under vann, samt kartlegging, skissering og forskningsteknikker.

Kurspris kr. 2500,- inkl sertifisering. Maks 8 elever..

NAUI Night Diver

Hvorfor ikke prøve nattdykking? I Norge er det jo slik at det blir tidlig mørkt store deler av året og i mørket våkner havets skapninger til liv. Da har du sjansen til å se dem i full utfoldelse! Farger og opplevelser blir mer intense i lysstrålen og hele undervanssverdenen skifter karakter. Dette er derfor nattdykk er genialt om du begynner å bli lei det vanlige dykkestedet, alt blir totalt forandret!! Når du først får smaken på nattdykk blir du hekta, og driver du med foto kommer mange av de beste bildene fra nattdykk! Teori som e-læring(engelsk).

Kurspris kr. 1.800,- Inkl. sertifisering. Maks 4 elever.