NAUI OPEN WATER SCUBA DIVER

Naui Open Water Scuba Diver er vårt nybegynnerkurs for apparatdykkere. Kurset består av teori, bassengtrening og sjødykk. Teoriundervisning og basseng er på kveldstid. I teorien er vi innom anatomi, dykkemedisin, dykketeknikk, førstehjelp og dykkesikkerhet. Før vi går i sjøen har vi trening i basseng. Bassengtreningen benyttes for å bygge opp hver enkelt sin vannfølelse, samt kjennskap og bruk av utstyr og sikkerhetsrutiner. Sjødykkingen er fordelt over 3 dager, 2 dykk hver dag, totalt 6 dykk.

Krav for å delta på kurs: Du må være fylt 18 år, kunne svømme 200m. og bestå legesjekk for sportsdykkere.

Dykkesertifikatet som du får etter fullført kurs er internasjonalt og med det kan du dykke til 18m. over hele verden.
NAUI kurset er godkjent i henhold til ISO standard.
Her finner du mere info om NAUI.

Info video

Kurset består av:

 • 6 timer teori + e-learning (engelsk)
 • 6-7 timer undervisning i basseng
 • opplæring i bruk av tørrdrakt i basseng
 • 6 dykk fordelt over 3 dager 

Dette er et kurs for deg som virkelig ønsker å satse på dykking i Norge. Instruktøren Rolf Ketil, har over 30 års erfaring som dykkeinstruktør. Og har utdannet over 800 sportsdykkere. 

Maks 4 elever pr. kurs.

Kurspris kr. 6.900,-

Inkludert i kurset er:

 • sertifisering for dykking til 18m. forutsatt at kurset er bestått.
 • sertifisering for tørrdrakt
 • teori som e-learning. (engelsk)
 • lån av utstyr under kurset
 • lån av utstyr en helg etter kurset

Dette trenger du for å delta på kurset: maske, snorkel, votter og svømmeføtter med helstropp. Dette utstyret får du kjøpt på skolen.

Du må også bestå en legsesjekk, den kan taes hos fastlegen eller offshorelegen

Kursstart 20 februar 2024. 

Kontakt butikken for påmelding. E-mail

NB:.
For refusjon av kurs avgift pga sykdom under kurset kreves det en lege attest.
Hvis du under kurset finner ut at dette ikke er noe for deg eller ikke består øvelsene som kreves for å bli NAUI open water scuba diver sertifisert, så refunderes ikke kursavgiften.

Møter ikke eleven opp på en eller flere av sjødagene, må eleven betale kr. 900.- pr utelatt sjødag for senere gjennomføring av sjødykkene

Følgende hindrer deg fra å bli sportsdykker:
Epilepsi, diabetes, graviditet, og astmatiske plager som krever at du går på medisiner. 

.

NAUI ADVANCED SCUBA DIVER

Ta det første steget etter grunnkurset og bli med på et nytt spennende kurs.
Kurset har ingen teoretisk eksamen, fordi at fokuset ligger i den praktiske delen. Vi vil på det sterkeste anbefale dette kurset, da det er svært hyggelig og lærerikt. På kurset vil du ha mulighet til å dykke innen for flere emner som f.eks. navigasjon, nattdykking, dypdykking, osv… Hvilke emner vi tar blir vi enige om på første kurskveld.

Utvidetkurs har til hensikt å få deg i gang med praktisk dykking så fort som mulig etter grunnkurset. Utvidetkurs bør tas så fort du har mulighet etter avsluttet grunnkurs. Dette er viktig, for å få full utnyttelse av dykkingen og komme i gang med ulike aktiviteter. Kurset utføres under oppsyn av instruktør som kan lære deg alle «triksene», slik at det ikke blir nødvendig å benytte prøv og feil metoden.

Info video

Inkludert i kurset

5 dykk innenfor forskjellige emner i dykking med instruktør tilstede.
Velg mellom mange emner som:

  • Nattdykking
  • Dypdykking
  • Navigering
  • Søk og hev
  • Multilevel
  • Vrakdykking
  • Uv Foto + mer

Kurspris kr. 3.800,- inkl. sertifisering og e-learning (engelsk). Eventuelt utstyrleie kommer i tillegg. Maks 4 elever.

.

NAUI NITROX KURS

Nitrox er det naturlige valget for alle. Kurset for de som vil bruke nitrox til sportsdykking. Teori gjennomføres som e-learning. 
Praksis og teoriprøve i buitkken.

Pris: 2.500,- inkludert sertifisering og e-learning (engelsk).

NAUI RESCUE DIVER

Når du har fullført NAUI`s Advanced Scuba Diver kurs, eller tilsvarende, er ditt neste steg å bli en redningsdykker.
En redningsdykker er en ressurssterk person i sitt dykkermiljø. En som har utvidede kunnskaper om dykkemedisin, utstyr, stresskontroll og som har ferdigheter i redningsteknikker, skadestedsledelse og førstehjelp. Til nå har all den opplæring du har vært igjennom dreid seg om deg og dine ferdigheter. Nå skal din oppmerksomhet rettes mot de du dykker sammen med. Redningskurset vil gi deg de kunnskaper og ferdigheter som skal gjøre deg til en bedre dykker og en mer oppmerksom meddykker. Fokus er på sikkerhet, forebygging og handling, og derfor har kurset fokus på den praktiske delen. Gjennom øvelser i vann vil instruktøren gi de gode ferdigheter. Kurset er lærerikt, utfordrende, spennende og opplevelsesgivende.

Bli med du også, og lær deg ferdigheter og kunnskaper som vil gjøre dykkingen sikrere, bedre og ikke minst morsommere for deg selv og de du dykker sammen med!

Kurspris kr. 4.000,- inkl. sertifisering og e-learning (engelsk). Maks 4 elever.

NAUI MASTER SCUBA DIVER

Bli en av de beste innen fritidsdykking og lev dykkerlivet som en NAUI Master Scuba Diver.. Masterdykker sertifikatet plasserer deg i en helt egen kategori av respekterte dykkere som har fortjent denne graden av dykkertrening. Mindre enn to prosent av alle dykkere har denne graden. Når du viser frem sertifikatet ditt vil folk vite at du har behersket et utvalg av ulike dykker scenarioer og hatt din del av eventyr. Din ferd starter med Open Water sertifikatet etterfulgt av Advanced Open Water og Rescue Diver. I tillegg til disse fire grunnleggende kurs, må du erverve deg fem spesialkurs sertifikat og ha logget minimum 50 dykk.

NAUI DIVEMASTER

Det er på NAUI Divemaster nivået at eventyret som profesjonell i dykkerindustrien begynner. Dette er et kurs for dem som bestemmer seg for å gjøre dykking til noe mer enn bare en hobby og er interessert i å utforske de muligheter som finnes ved å jobbe i denne bransjen. Da er NAUI Divemaster et naturlig steg i en eventuell karriere.
Om det finnes en felles karakteristikk av hva en Divemasters oppgaver er, så er ANSVAR et dekkende ord. Ansvar for andre dykkere. Ansvar for planlegging. Ansvar for veiledning. Noen ganger er en Divemaster ansvarlig for nesten alle aspekter av sikker dykking. Men er du villig til å ta ansvaret, så står mulighetene, eventyret og opplevelsene i kø!

Å bli en NAUI Divemaster gjør deg istand til:

 • Å arbeide som guide på båter og dykkerferiesteder.
 • Å assistere en Instruktør på kurser.
 • Å lede andre dykkere på turer og kurs.
 • Delta på instruktørkurs.

NAUI DRYSUIT DIVER

Tørrdraktskurset er for deg som tok grunnkurset ditt i våtdrakt eller utenlands og nå har lyst til å begynne å dykke i Norge utover høsten og vinteren. Det er jo tross alt da det er finest å dykke i Norge!! Å gå fra våtdrakt til tørrdrakt kan for mange være en stor forandring, derfor finnes det et eget kurs der du går med en instruktør og får riktig opplæring og noen gode tips til å ta med videre!

Kurspris kr. 2.500,- inkludert sertifisering og e-learning (engelsk).. Maks 2 elever.

NAUI U.W Imaging

Vårt undervannsmiljø presenterer dykkere for scener med fantastisk skjønnhet , ville og utrolige skapninger som forbløffer og fascinerer. Hvordan kan du huske hver enkelt med mindre du tar dem med tilbake gjennom fotografering?  Meld deg på et NAUI undervannsfotograf kurs i dag å ta med deg hjem mer enn bare sjøhistorier for å dele med venner og familie!  På NAUI Underwater Photographer-kurset vil du bli undervist i ferdighetene, teknikkene og triksene til undervannsfotografering, inkludert belysning, bruk av fotografisk utstyr, det grunnleggende innen fotografering, teknikker under kameraet og fotoproblemer under vann.

Kurspris kr. 2.900,- inkl. sertifisering. Maks 4 elever.

NAUI U.W. Naturalist

Kurs i marinbiologi: Lurer du på hva mange av tingene du ser på dykket ditt er? Har du lyst til å lære mer om livet i havet? Kanskje oppdage ennå flere av de små organismene vi kan se?
Har du aldri sett en nakensnegl? Da er det på tide på være med på marinbiologikurs. Kurset består av teori og 2 dykk.
Dette kurset gir deg bedre kunnskap om livet i havet og du vil på hvert dykk etter kurset se livet under vann med nye øyne !

Kurspris kr. 2.500,- inkl. sertifisering. Maks 8 elever.

NAUI U.W. Archaeologist

Kvalifiserte dykkere er avgjørende for å samle og registrere arkeologiske data om nedsenkede kulturressurser og ofte utføre uvurderlig frivillig hjelp til akkrediterte arkeologer ved å hjelpe til under feltarbeid. På Underwater Archaeologist-kurset vil du lære spesifikke ferdigheter og kunnskaper som er nyttige for vrakdykkingaktiviteter og gir økt glede når du besøker nedsenkede kulturressurser. Du får den grunnleggende informasjonen og ferdighetene som brukes i arkeologisk tolkning av vrak og andre steder under vann, samt kartlegging, skissering og forskningsteknikker.

Kurspris kr. 2500,- inkl sertifisering. Maks 8 elever..

NAUI Night Diver

Hvorfor ikke prøve nattdykking? I Norge er det jo slik at det blir tidlig mørkt store deler av året og i mørket våkner havets skapninger til liv. Da har du sjansen til å se dem i full utfoldelse! Farger og opplevelser blir mer intense i lysstrålen og hele undervanssverdenen skifter karakter. Dette er derfor nattdykk er genialt om du begynner å bli lei det vanlige dykkestedet, alt blir totalt forandret!! Når du først får smaken på nattdykk blir du hekta, og driver du med foto kommer mange av de beste bildene fra nattdykk! Teori som e-læring(engelsk).

Kurspris kr. 1.800,- Inkl. sertifisering. Maks 4 elever.

lagt til handlevogn